Spletni portal Herbio zagotavlja varovanje osebnih podatkov, ki bodo uporabljeni izključno v namene obveščanja o poteku naročila (v primeru, da uporabnik spletnega portala Herbio opravi nakup) ter pošiljanje reklamnega gradiva. Herbio jamči, da bodo podatki uporabnikov spletnega portala Herbio uporabljeni le v namen nemotenega poteka naročil in ne bodo predani tretji osebi. V primeru težav oz. nejasnosti pri uporabi spletnega mesta si Herbio INT d.o.o. pridržuje pravico do stika z uporabnikom spletnega portala Herbio prek sredstev komunikacij na daljavo. Herbio INT d.o.o. obdeluje zbrane podatke uporabnikov za potrebe naročil, dostav, statistike, priprave akcij, raziskave trga, obveščanje o novostih, ponudbi in drugo.

Za potrebe obveščanja, analiziranja Herbio Int d.o.o. uporablja različne načine komunikacije: preko pošte, preko e-maila, telefonsko, SMS in drugo. Pridobljene podatke se obdeluje in vodi do preklica privolitve uporabnika. Za točnost vnesenih podatkov uporabnika ne odgovarjamo.

Uporabnik spletnega portala Herbio z izvedeno registracijo dovoljuje Herbio INT d.o.o. zbiranje in uporabo osebnih podatkov, ki jih vnese pri registraciji. Vsi podatki, ki jih uporabnik vnese pri registraciji so namenjeni le poslovanju Herbio INT d.o.o. in povezanih podjetij ter jih ne posreduje v druge namene ali tretji osebi. Podatki se trajno hranijo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, ki jih je obiskovalec vnesel ob registraciji v računalniški sistem, ki je ustrezno varovan in zaščiten z več različnih varnostno-zaščitnimi sistemi. Ob morebitnem "vdoru" v računalniški sistem ne nosimo odgovornosti!